Oppskrifter Om kokken Mitt arbeid

Kylling surret i serrano

Publisert: 30.04.2012 @ 09:14 Kategori: MIDDAG: KJØTT Kommentarer: 0

 

Selv har vi denne kyllingretten i restauranten jeg jobber i, men samboeren har maset lenge om at jeg selv må lage det til han. Og det gjorde jeg, og det ble suksess!

Forvarm ovnen på 225 grader

Du trenger til 2 porsjoner:
- 2 stk kyllingfilet
- Skiver av serrano/bacon/spekeskinke

Krydre kyllingfiletene med salt og pepper og surr de inn i skinke. Jeg brukte 2 skiver av serrano på hver filet. Stek de på høy varme i olje på hver side til du får "crispy" skinke.

 

Sett de midt i ovnen og stek de i 15-20 minutter. Ta de ut og skjær de gjerne i midten for å se om de er gjennomstekt. Er de ikke ferdig så setter du de inn igjen. 

Server og nyt, jeg blir våt i munnen av å tenke på hvor godt det smakte!
 

Se på den nydligheten!
 

 

Til dette serverte jeg ovnsbakte poteter, stekt brokkoli og hjemmelaget kyllingbuljong saus. 

Ha en god middag!
- Kokkeliten 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits