Oppskrifter Om kokken Mitt arbeid

Kylling surret i serrano

Publisert: 30.04.2012 @ 09:14 Kategori: MIDDAG: KJTT Kommentarer: 0

Selv har vi denne kyllingretten i restauranten jeg jobber i, men samboeren har maset lenge om at jeg selv m lage det til han. Og det gjorde jeg, og det ble suksess!

Forvarm ovnen p 225 grader

Du trenger til 2 porsjoner:
- 2 stk kyllingfilet
- Skiver av serrano/bacon/spekeskinke

Krydre kyllingfiletene med salt og pepper og surr de inn i skinke. Jeg brukte 2 skiver av serrano p hver filet. Stek de p hy varme i olje p hver side til du fr "crispy" skinke.

Sett de midt i ovnen og stek de i 15-20 minutter. Ta de ut og skjr de gjerne i midten for se om de er gjennomstekt. Er de ikke ferdig s setter du de inn igjen.

Server og nyt, jeg blir vt i munnen av tenke p hvor godt det smakte!

Se p den nydligheten!

Til dette serverte jeg ovnsbakte poteter, stekt brokkoli og hjemmelaget kyllingbuljong saus.

Ha en god middag!
- Kokkeliten

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits