Oppskrifter Om kokken Mitt arbeid

Bakt potet

Publisert: 30.06.2012 @ 23:26 Kategori: MIDDAG: TILBEHØR Kommentarer: 0

Bakt potet er snaddermat, og passer meget godt til biff og grillmat. Og det er absolutt verdt vente tiden. 



Til 2 porsjoner: 
- 2 stk store bakepoteter
- Salt & pepper
- Tørket rosmarin
- Olje

Skyll potene godt i vann. Gni potene inn med olje, salt, pepper og rosmarin. Pakk potene i aluminiumsfolie.

Bak potene i 1 1/2 - 2 timer i 200 grader. Kjenn etter med kniv at de er myke.


 Kryddersmør:
- 50 gr romtemperert smør
- 1 stk hvitløksfedd
- 1/2 stk chilli
- Masse paprikapulver (for fargens skyld)
- Frisk persille
- Salt & pepper 

Finhakk hvitløk, chilli og persille. Bland alt sammen og smak til med salt og pepper.

Skjær et stort kryss i poteten og fyll den med kryddersmør.

Nyt med et godt stykke biff.

NYT!
- Kokkeliten 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits