Oppskrifter Om kokken Mitt arbeid

Grillspyd med nakkefilet og bacon

Publisert: 30.06.2012 @ 23:56 Kategori: MIDDAG: KJØTT Kommentarer: 2

Grillspyd kan varieres i det uendelige. Fyll spydene med akkurat det du vil av kjøtt og grønnsaker. Våre spyd besto av nakkefilet av svin og bacon. Med knall god marinade som samboeren laget. NAM!


Til 2 porsjoner:
- 2 stk nakkefilet av svin
- Skogsbacon 

Kutt nakkefiletene i små terninger. Samme med baconet. Tre de på spyd. Krydre spydene med salt og pepper.


Marinaden besto av: 1 dl olje, hvitløkspulver, paprikapulver, litt chillipulver, oregano

Bruk pensel og pensle over spydene. Grill spydene i 1-2 minutter, og snu.

God middag!
- Kokkeliten

2 kommentarer

Postet av: Lidenskap for ein sunn livsstil

Nam! Så flink du er :)
Dato: 01.07.2012 Tid: 16:01 URL: http://lidenskapforsunnhet.blogg.no

Postet av: Kokkeliten

Lidenskap for ein sunn livssti: Takk for det, er samboeren som skal ha æren for disse! :-)
Dato: 01.07.2012 Tid: 16:24 URL: http://kokkeliten.blogg.no/

Skriv en ny kommentar

hits