Oppskrifter Om kokken Mitt arbeid

Kryddersmør

Publisert: 03.07.2012 @ 08:37 Kategori: MIDDAG: TILBEHØR Kommentarer: 0

Hva smaker vel bedre enn kryddersmør til grillmaten, i tillegg når den er hjemmelaget? Kryddersmør gir ekstra god smak til alt fra nygrillet kjøtt, fisk, skalldyr eller grønnsaker. Og er et must til bakt potet! Det er enkelt og lag gjerne i større mengder og oppbevar det i fryseren. 



Eksempel på litt kryddersmør:
- 50 gr romtemperert smør
- 1 stk hvitløksfedd
- 1/2 stk chilli
- 1 ss friske urter (persille, koriander etc.)

Ha smøret i romtemperatur en liten stund før du begynner. Finhakk ingrediensene og bland det godt inn i smøret.

Hvis du vil fryse: legg en klatt smør i plastfolie og form dem til ruller. Pakk de inn i aluminiumsfolie og putt de i fryseren. 
Ha ut kryddersmøret en 1/2-1 time før du skal bruke smøret. 

Du kan også prøve andre varianter som soltørkede tomater, oliven og gressløk kanskje?

NYT!
-Kokkeliten 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits