Oppskrifter Om kokken Mitt arbeid

Smålaks fra Voss med rød pesto

Publisert: 14.08.2012 @ 18:26 Kategori: MIDDAG: FISK Kommentarer: 0

Samboeren kom hjem med en liten tert, feilvandret smålaks fra Vosso. Da måtte vi selvfølgelig lage deilig middag ut av denne, med rød pesto, amandine poteter og frisk grønn salat. Og den nøt vi i sommersteken, etterfulgt av båtaktiviteter. Bare elsker sommer!
 
Til 2 porsjoner:
- Laks/ørret (170-200 gr pr. porsjon)
- Rød pesto
- Amandine poteter (3-5 stk pr. porsjon)

 Krydre og stek laks i stekepanne på begge sider. Smør et lag rød pesto og stek i ovn på 200 grader i fem minutter. 

Kutt amandine poteter i fire og kok de lett møre i lettsaltet vann. Stekes så i litt smør, smak til med salt og pepper.
 
Serverte med frisk salat.

GOD MIDDAG!
- Kokkeliten 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits