Oppskrifter Om kokken Mitt arbeid

Selskap 15.08.2011

Publisert: 16.08.2012 @ 23:06 Kategori: MITT ARBEID Kommentarer: 0

Hei! Vi hadde et selskap på 25 personer i går kveld på restauranten. Det var god mat og jeg elsker slike selskap, hyggelige gjester og spennende meny. 
Vi serverte en 3-retters meny:
- Gåselever, parmesanchips, mango chutney, løyrom og kamskjell
- Hjort med urtecrust, confitert potet, grønnsaker med bacon, pastinakkpure og vilt demiglace saus
- Snapas tapas dessert: creme brulee, jordbærterte med vaniljekrem og friske bær mm.  

På mandag og tirsdag jobbet vi med lunsj til 860 personer, har noen anelse om hvor mye det er? Men det endte med fornøyde mennesker som skrøt mye over maten/buffeen vi laget, i og med at de hadde forventet seg tørr baguetter. Ingenting er bedre enn skryt når man har jobbet hardt for det. 

Noen bilder av selskapet/restauranten:

Gåselever, parmesanchips, mango chutney


Hva syns du om bildene? 
Er det interessant med innlegg og bilder fra arbeidet mitt? 

Ha en fin kveld!
- Kokkeliten 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits