Oppskrifter Om kokken Mitt arbeid

Kylling Tikka Masala

Publisert: 23.08.2012 @ 09:19 Kategori: MIDDAG: KYLLING Kommentarer: 2

Etterhvert har indisk mat blitt svært populært, og indisk er også svært smakfullt. Selv smakte ikke jeg indisk før jeg var 17 år, Toro sin indiske, vel og merke. Her får du oppskrift på hjemmelaget Tikka Masala som jeg garanterer kommer til å falle i smak.  



 Til 2 porsjoner:
- 2 stk kyllingfilet
- 1 stk rød chilli, uten frø og finhakket
- 1 stk stor hvitløksfedd, finhakket
- 2 ss olivenolje
- 2 ss spisskummen
- 2 ss paprikapulver
- 1 boks hakkede tomater
- 1/2 ts salt
- Pepper
- 2 ss kesam/rømme/yoghurt 

Stek chilli og hvitløk i varm oliven olje i 1 minutt. Ha i spisskummen og paprikapulver, og la dette steke i 30 sekunder. Ha i boks med tomat, salt og smak til med pepper. La sausen putre på lav varme mens du steker kyllingen.

Skjær kyllingfilet i fine terninger. Stekes i olivenolje på hver side, smak til med salt og pepper. Ha i tomatsausen og la dette putre i noen minutter. Smak til med salt og pepper, og ha i kesam tilslutt (skal ikke koke!)



 - 1 pose boil-in-bag ris
- Litt gurkemeie (jeg hadde litt for mye, som dere ser!)

Kok ris etter anvisning på pakken i lettsaltet vann og gurkemeie. 



Server med nan brød!

God middag!
- Kokkeliten

2 kommentarer

Postet av: Ingvild Aase

Denne siden liker jeg kjempegodt! :D Mange gode tips!Skal prøve meg på denne middagen engang ;)
Dato: 01.09.2012 Tid: 18:46 URL:

Postet av: Kokkeliten

Ingvild Aase: Takk for det Ingvild, snilt av deg! :))
Dato: 01.09.2012 Tid: 19:03 URL: http://kokkeliten.blogg.no/

Skriv en ny kommentar

hits