Oppskrifter Om kokken Mitt arbeid

Fullkorns pasta med serrano

Publisert: 03.09.2012 @ 19:05 Kategori: MIDDAG: PASTA Kommentarer: 2

I helga var vi så heldig å fikk serrano av svigerforeldrene, som nettopp har kommet hjem fra Spania. Serrano er en stor favoritt blant spekemat, og smaker alltid like godt.



Til 2 porsjoner:
- 250 gr fullkorns pastaskruer
- 40 gr smør
- 2 ss hvetemel
- 1 dl hvitvin
- 2 1/2 dl melk
- 1/4 ts nykvernet pepper
- 1/2 ts salt
- 10 gr parmesan 
- 100 gr serrano
- 2 ss basilikum, finhakket

Kok pasta etter anvisning.

Smelt smør, visp inn hvetemel. Spe på med hvitvin og melk. La suppen småkoke i noen få minutter.
Smak til med salt, pepper og revet parmesan. 

Riv opp serrano med hendene og ha i pasta, og ha i sausen og basilikum. Rør godt om og server!


God middag!
- Kokkeliten 

2 kommentarer

Postet av: Matforelskelse

Nam!! Det så kjempegodt ut!
Dato: 03.09.2012 Tid: 20:19 URL: http://matforelskelse.blogg.no

Postet av: Kokkeliten

Matforelskelse: Takk! :-))
Dato: 03.09.2012 Tid: 23:55 URL: http://kokkeliten.blogg.no/

Skriv en ny kommentar

hits