Oppskrifter Om kokken Mitt arbeid

Chef's table 29.11.2012

Publisert: 30.11.2012 @ 19:00 Kategori: MITT ARBEID Kommentarer: 0

I går hadde vi chef's table, med 7 gjester. Chef's table vil si at vi har VIP gjester som får meny utenom menyen vi har på restauranten. Restauranten var åpen for andre gjester, som gjorde kvelden utfordrende. Men veldig gøy med hardt kjør på kjøkkenet. Med min side hadde jeg Chef Leo, som hver dag lærer meg noe nytt!

Jordbær i potte med vaniljeiskrem, vaniljekrem og jord (karamellisert kakao)


Gjestene vår den kvelden fikk servert 3-retters med en liten ami(smårett før forrett), og her er menyen:

Ami
Kremost innsuret i serrano 

Forrett 
Confitert ørret på glass
Med salat, reddik, salat, rødbete, rødløk, litt crisp 

Hovedrett
Hjort indrefilet surret inn i bacon med pesto
Servert med blomkålpure, glaserte gulrøtter, rosenkål, confitert potet, rødvinsaus

Dessert 
Snapas tapas
Creme brulee, brownies, marinert ananas, jordbær i potte og hvit sjokoladepulver 

Her er noen bilder fra kvelden: 

 



Nok en gang glemte vi å ta bilde av hovedretten. Men ofte er det hastverk med å få ut hovedretten! :-)

Og glemte jeg å si hvor A.M.A.Z.I.N.G brownies jeg lagde var? Brownies er og forblir en av mine favorittkaker!

Ha en fin kveld og god helg!
- Kokkeliten 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits