Oppskrifter Om kokken Mitt arbeid

Pasta elger med tomatsaus

Publisert: 31.12.2012 @ 19:00 Kategori: MIDDAG: PASTA Kommentarer: 0

På lørdag var det all hast ut til IKEA Åsane før de stengte for året. Den dagen kjøpte vi nytt spisebord og sitteputer, noen som er interessert i å se hvordan det ser ut? Der vi bodde før hadde vi veldig liten stue og et spisebord for 2 personer, som min samboer hadde okkupert med sitt fluebindingutstyr. Nå har han vært så heldig å fått sitt eget rom å rote i :-) ! Så nå var det deilig å endelig kunne invitere gjester uten å sitte rundt stuebordet og spise. 

På IKEA sin lille matkiosk fant jeg søt pasta som var formet som elgehoder. Dette laget jeg herlig tomatsaus til, enjoy!



 Til 4 porsjoner: 
- 400 gram pasta elger
- 800 gram karbonadedeig
- 2 stk gulløk, finhakket
- 2 stk kina hvitløk, finhakket
- 2 stk tomatbokser, hakkede
- 2 ss basilikum, tørket
- 2 ss oregano, tørket
- Salt og nykvernet svart pepper

Stek løk og hvitløk bland med olivenolje i en stor kasserolle. Ha i tomatbokser. La dette småkoke i noen minutter, før du kjører sausen med stavmixer. 

Stek karbonadedeig i en stekepanne og ha dette i sausen, ikke stek for mye karbonadedeig i stekepannen om gangen! Smak sausen til med salt og pepper. 



Kok pastaen etter anvisning på pakken. Og sil av pastaen i et dørslag. 

Server med salat og hvitløksbaguetter.
Er det jul, så er det jul. Da er det tid for å kose seg og slå seg løs!

God middag!
- Kokkeliten

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits