Oppskrifter Om kokken Mitt arbeid

Knallgod pastasaus

Publisert: 14.02.2013 @ 16:00 Kategori: MIDDAG: TILBEHR Kommentarer: 2

Hva skal man med posesauser nr man kan lage sin egen hjemmelagde pastasaus? Og i tillegg ha stoltheten av servere det rundt middagsbordet. Denne vil falle i smak for bde store og sm.



Til 3-4 porsjoner:
- 50 gr smr
- 2 1/2 ss hvetemel
- 4 dl melk
- Revet parmesan
- 1 ss frisk el. trket oregano
- 1 ss frisk el. trket basilikum

Smelt smr og rr inn hvetemel. Spe med melk p middels hy temperatur, rr godt rundt slik at det ikke svir seg. La sausen putre i noen minutter og ha i parmesan, oregano og basilikum. Smakes til med salt og pepper.



Serveres straks og nytes!

God middag!
- Kokkeliten

1 kommentar

Postet av: LINDA JOHNSEN

h,naaam:)
Dato: 14.02.2013 Tid: 16:53 URL: http://lindahjohnsen.blogg.no

Postet av: Karianne

Nam nam :) Her skal det mye til fr vi setter en posesaus p bordet, kan man det grunnleggende er det jo s lett lage en saus fra bunn av.

-Karianne
Dato: 17.01.2014 Tid: 00:31 URL: http://veientilhjertet.blogspot.no

Skriv en ny kommentar

hits